Monday, 2020-01-20, 3:44 AM
Welcome Guest | RSS

My site

LIDERSHIP AUTENTIC

In data de 20.-21.02.2016, la C.E.R.C. Boldesti –Scaeni, a avut loc prima etapa a activitatii Leadership authentic-nivel 1, adresata elevilor claselor IX-XII din cadrul Liceului Tehnologic Boldesti-Scaeni.

Proiectul se desfasoara sub indrumarea prof . Mara Iordache ,Cristina Frincu, trainer Elena Pislaru in parteneriat cu Fundatia Leader Bucuresti reprezentata prin Beatrice Alexandrescu-organizator  si finantata de.O.M.V. Petrom, reprezentata prin manager proiecte Madalina Dumitru.

https://docs.google.com/document/d/1cRFPfPoPVlu--VHaShcuDEdPH-g3Va_boT6FYJt4Azk/edit?usp=sharing

 

5-6 MARTIE LICEUL TEHNOLOGIC TEODOR  DIAMANT 

CURS Leadership authentic-nivel 2

 

Cel mai amplu program national de leadership adresat elevilor de liceu si a constat intr-un training intens in care elevii participanti au  avut sansa sa intre in contact cu notiuni teoretice despre leadership, comunicare si dezvoltare personala si totodata, prin intermediul exercitiilor practice, si-au  putut descoperi abilitatile, valorile si potentialul de leadership. Programul s-a  desfasurat  in doua weekend-uri in cadrul institutiei .

Sesiuni teoretice si practice de leadership care au aplicabilitate directa pentru elevi.

Activitatile pe care le-au realizat s-au bazat pe vorbirea in public si comunicarea in cadrul grupului.  

Leadership Autentic.jpg

Fotografii din timpul activitatilor

Vorbire si comunicarea in cadrul grupului

In urma finalizarii acestor cursuri elevii au primit un certificat de leadership, iar  elevii  Ouatu Alina si  Mares Vladimir de la clasa XII B au fost desemnati ca ambasadori leadership pe scoala si vor avea posibiliatea de a participa intr-o tabara de pregatire si formare in aceasta vara.

Pentru a pune in practica cunostiintele teoretice acumulate in urma participarii la acest curs am implementat la clasele a X si a XII activitati despre domenii de interes, domenii de cariera….

Le-am propus elevilor de la clasele a X -a si a XII , fiind la final de ciclu inferior si la final de liceu sa  intocmesca:

“ Planul meu de cariera “

https://docs.google.com/document/d/1T2h0sKXLmftlRjseYXCwbmfpw0k2L89QOroQ65gGtUc/edit?usp=sharing

In urma intocmirii planului de cariera au avut loc discutii privind optiunile facute si justificarea alegerii, de ce vor sa urmeze o meserie in doemniul in care au fost pregatiri sau de ce vor urma o alta meserie.

 

 

 

 

Site menu
Login form
Search
Calendar
«  January 2020  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Site friends