Friday, 2020-02-21, 12:34 PM
Welcome Guest | RSS

My site

SCIENTIX

The STEM Discovery Week 2018 - between 23-29 April 2018 -- "say yes to STEM

"Need of S.T.E.M. " - WORKSHOP 

1. Theoretical activity 

2. Practical activities- experiments 

 

 

 

 

  Scientix

 ADDRESS SITE

http://www.scientix.eu/

Discovery Week 

http://www.scientix.eu/events/campaigns/sdw18

 Twitter page

https://twitter.com/scientix_eu

 

 Scientix promovează și susține colaborarea paneuropeană între profesorii, cercetătorii în domeniul educației, factori de decizie și alte categorii de profesioniști din sfera științelor, tehnologiei, ingineriei și matematicii (STEM).

Obiectivul platformei Scientix este de a deveni un spațiu de comunicare între actorii educaţionali în domeniul STEM pe care îi invită să se alăture inițiativei. În prezent platforma cuprinde Punctele Naţionale de Contact din peste 30 de ţări, ambasadorii pentru ştiinţe, precum şi peste 200 de proiecte educaţionale finanţate din bani publici ce oferă acces la expertiză şi resurse dezvoltate.

Platforma Scientix cuprinde  6 secțiuni majore, fiind  un punct de referință pentru domeniul educației STEM.

Pentru că, Scientix este o  platformă cu participare deschisă, profesorii din cadrul oricarei școli, vor avea posibilitatea de a  intra în contact cu alte cadre didactice, dezvoltatori de politici educaționale, experți și manageri de proiect implicați în educația STEM, un avantaj în plus și pentru elevii din cadrul școlilor, pentru aceștia  trebuie  să fie pregătiți  în diverse meserii și în special în educație STEM, astfel ca la finalul unui liceu, să nu constituie o problemă integrarea într-o meserie sau carieră.

Prin intermediul portalului Scientix sunt disponibile următoarele servicii:

I. Traduceri  servicii la cerere

Un serviciu ce face unică platforma Scientix  este că permite utilizatorilor să solicite traducerea în limba oficială, a unor resurse  la alegerea lor.

II. Scientix ONLINE

Facilitează  colaborarea în proiecte de educație științifică, oferindu-le o sală de întâlnire on-line, pentru discuții și  webinare ; este un serviciu gratuit și disponibil pentru toate proiectele incluse în depozitul  Scientix sau în curs de a fi incluse.

III. Blog-ul Scientix

Blog-ul Scientix este locul unde oamenii  conectați la Scientix (colegi EUN, Scientix ambasadori și ambasadori adjuncți, prieteni Scientix) publică  “povești personale” despre  educația științifică în Europa.

 

http://www.scientix.eu/

   

Facebook page - SCIENTIX

https://www.facebook.com/Scientix-Ambassador-RO-102406010395366/

 

Site menu
Login form
Search
Calendar
«  February 2020  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
Site friends